+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Žebětínský Dvůr Reviews

Hotel ratings

90%
Perfect

by 17 reviews

  • Staff

    92%
  • Cleanliness

    92%
  • Equipment

    89%
  • Comfort

    89%
  • Value for money

    87%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with young children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 9.11.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 30.7.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Čistota a ..

  • Dílna vedle hotelu, kde od 7h ráno brousili a díky hluku se nedalo déle spát.(pátek) Recepční nás sama neupozornila na služby hotelu, jako je vstup do bazénu a snídaně od kdy do kdy a kde..

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ladislav

single traveler, 25.7.2015

Slovensky

  • Overall rating
94 %
  • Recepčná bola nápomocná, milá, pozitívne naladená. Prajem si aby v každom hotelu bol taký personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Ladislav

single traveler, 20.6.2015

Slovensky

  • Overall rating
92 %
  • Recepčná (19.6) bola usmiata, veselá, pozitívne naladená. Vďaka nej som zabudol na únavu z dlhej (>10h) cesty. Izba bola čistá.

  • Okno z vonka bolo špinavé. Nesvietila nočná lampa.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Rudolf

single traveler, 11.5.2015

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Rostislav Bolomský

single traveler, 26.3.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

BEATA

group of friends, 27.10.2014

Polski

  • Overall rating
100 %
  • super polecam

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 8.3.2014

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marcela

family with older children, 13.8.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Pěkné prostředí, výborná kuchyně, ochotný personál a možnost ubytování s pejskem, super vyžití - sportovní i pro děti, bazén...

  • Malinký nedostatek - ráno netekla voda v jednom z pokojů, museli jsme to řešit přebíháním k sousedům, ale personál hned vše řešil a nepohodlí nám bylo kompenzováno.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 27.6.2012

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Naše celkové hodnocení je kladné a hotel doporučujeme, byli jsme spokojeni, obsluha ochotná a příjemná, příjemné posezení večer v restauraci, snídaně bohatá a dobrá, po celém hotelu je uklizeno a čisto.

  • V pokoji jsme postrádali malou chladničku na chlazení nápojů, které lze zakoupit i v noci v recepci, k posezení ve dvoulůžkovým pokoji byla jen jedna židle přesto, že pokoj je prostorný a místo pro židli nebo křesílko je, ale to bylo asi nedopatření. V ubytovacím řádu jsou vypsány TV kanály, ale nepodařilo se nám zprovoznit televizor neboť měl ještě jeden skrytý vypínač, což není běžná záležitost a noční vrátný informaci neznal, myslím že informace by mohla být v ubytovacím řádu, který je zřejmě na každém pokoji, malá poznámka o obsluze TV by neškodila. Ale jinak pohoda.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

young couple, 1.5.2012

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
6
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jan Rožánek

group of friends, 25.4.2012

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Petr Mojžíš

single traveler, 28.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivo Bělonohý

single traveler, 24.2.2012

Česká republika

  • Overall rating
94 %
  • Hotel téměř rodinného typu v klidné části města, byť u zastávky MHD a automobilem cca 15 minut od centra Brna. Doporučuji.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

mature couple, 23.1.2012

Česká republika

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jiri

mature couple, 3.1.2012

Česká republika

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Petr Mojžíš

single traveler, 30.8.2011

Brno, ČR

  • Overall rating
100 %
  • Kdybych byl ve škole, tak dám jedničku s hvězdičkou. Není co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.