+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Žebětínský Dvůr Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 17 reviews

  • Personel

    92%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    89%
  • Komfort

    89%
  • Cena

    87%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Čistota a ..

  • Dílna vedle hotelu, kde od 7h ráno brousili a díky hluku se nedalo déle spát.(pátek) Recepční nás sama neupozornila na služby hotelu, jako je vstup do bazénu a snídaně od kdy do kdy a kde..

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ladislav

podróżujący w pojedynkę, 25.7.2015

Slovensky

  • Cena ogólna
94 %
  • Recepčná bola nápomocná, milá, pozitívne naladená. Prajem si aby v každom hotelu bol taký personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Ladislav

podróżujący w pojedynkę, 20.6.2015

Slovensky

  • Cena ogólna
92 %
  • Recepčná (19.6) bola usmiata, veselá, pozitívne naladená. Vďaka nej som zabudol na únavu z dlhej (>10h) cesty. Izba bola čistá.

  • Okno z vonka bolo špinavé. Nesvietila nočná lampa.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Rudolf

podróżujący w pojedynkę, 11.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Rostislav Bolomský

podróżujący w pojedynkę, 26.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

BEATA

grupa przyjaciół, 27.10.2014

Polski

  • Cena ogólna
100 %
  • super polecam

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 8.3.2014

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marcela

rodzina ze starszym dzieckiem, 13.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Pěkné prostředí, výborná kuchyně, ochotný personál a možnost ubytování s pejskem, super vyžití - sportovní i pro děti, bazén...

  • Malinký nedostatek - ráno netekla voda v jednom z pokojů, museli jsme to řešit přebíháním k sousedům, ale personál hned vše řešil a nepohodlí nám bylo kompenzováno.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 27.6.2012

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Naše celkové hodnocení je kladné a hotel doporučujeme, byli jsme spokojeni, obsluha ochotná a příjemná, příjemné posezení večer v restauraci, snídaně bohatá a dobrá, po celém hotelu je uklizeno a čisto.

  • V pokoji jsme postrádali malou chladničku na chlazení nápojů, které lze zakoupit i v noci v recepci, k posezení ve dvoulůžkovým pokoji byla jen jedna židle přesto, že pokoj je prostorný a místo pro židli nebo křesílko je, ale to bylo asi nedopatření. V ubytovacím řádu jsou vypsány TV kanály, ale nepodařilo se nám zprovoznit televizor neboť měl ještě jeden skrytý vypínač, což není běžná záležitost a noční vrátný informaci neznal, myslím že informace by mohla být v ubytovacím řádu, který je zřejmě na každém pokoji, malá poznámka o obsluze TV by neškodila. Ale jinak pohoda.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonim

dorośli, 1.5.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
6
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jan Rožánek

grupa przyjaciół, 25.4.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Petr Mojžíš

podróżujący w pojedynkę, 28.3.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivo Bělonohý

podróżujący w pojedynkę, 24.2.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
94 %
  • Hotel téměř rodinného typu v klidné části města, byť u zastávky MHD a automobilem cca 15 minut od centra Brna. Doporučuji.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonim

para, 23.1.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jiri

para, 3.1.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Petr Mojžíš

podróżujący w pojedynkę, 30.8.2011

Brno, ČR

  • Cena ogólna
100 %
  • Kdybych byl ve škole, tak dám jedničku s hvězdičkou. Není co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.